
ویزای تحصیلی امریکا
تحصیل در آمریکا
یکی از راه های ورود به کشور آمریکا مهاجرت تحصیلی به آمریکا می باشد. تحصیل در آمریکا و دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا باید به صورت احتیاط صورت بگیرد، به این دلیل که سفارت آمریکا در سراسر دنیا به ایرانیان بسیار سخت گیری می کند. از سپتامبر ۲۰۱۱، شرایط اعزام دانشجو به آمریکا با امنیت بسیاری بالا صورت می گیرد و فرد متقاضی تحصیل در آمریکا باید دارای شرایط تمکن مالی بسیاری خوب باشد. فرد با دریافت ویزای تحصیل در آمریکا می تواند در تمام مقاطع مختلف تحصیل کند و آینده شغلی خود را تضمین کند. در کشور آمریکا بیش از ۵۰۰۰ کالج و دانشگاه وجود دارد.
کشور آمریکا یکی از بهترین سیستم های آموزشی دنیا را داراست و دارای بهترین کالج ها و دانشگاه ها با بهترین رتبه هاست و مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که از دانشگاه های کشور آمریکا صادر می شوند در کل دنیا مورد تایید هستند. مقاطع مختلف تحصیل در آمریکا به شرح زیر خدمتتان توضیح داده شده است:
تحصیل در آمریکا در مدارس ابتدایی
مدرسه ابتدایی در مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل پنج سال آموزشی از سال اول تا پنجم می باشد که در کل هر دانش آموز آمریکایی ۶ سال ابتدایی می گذراند که یک سال مهد کودک را نیز شامل می شود.
تحصیل در آمریکا در مدارس متوسطه
دانش آموزان در کشور آمریکا بعد از کلاس پنجم به دوره متوسطه می روند که شامل هفت سال کامل است که پس از گذراندن آن به دانش آموزان دیپلم دبیرستان اعطا می شود.
مقطع کارشناسی در آمریکا
دانشجویان پس از گذراندن دوازده سال تحصیل در مدارس ابتدایی و متوسطه وارد آن می شوند. دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در دانشگاه های آمریکایی و مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند باید مدرک معادل دیپلم دبیرستان اخذ کرده باشند. دانش آموزان می توانند یک دوره دو ساله برای فوق دیپلم و یا دوره ۴ ساله برای لیسانس را انتخاب کنند که دانشجویان می بایستی تا سال دوم کالج یک رشته را انتخاب نمایند.
مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا
دانشجویان برای ورود به مقطع کارشناسی ارشد و مهاجرت از طریق تحصیل در آمریکا مستلزم ۱۶ سال تحصیل رسمی هستند یعنی باید دوازده سال مدرسه ابتدایی و متوسطه و چهار سال مقطع کارشناسی را گذرانده باشند. مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا دو ساله می باشد.
مقطع دکتری در آمریکا
تحصیل در آمریکا در این مقطع یک مقطع پژوهشی می باشد که بالاترین مدرک اعطایی در آمریکا را داراست. اخذ مدرک دکتری در ایالات متحده آمریکا مستلزم سه تا شش سال تحصیل مستمر می باشد. دانشگاه های آمریکا به دو گروه ایالتی (State School) و خصوصی (Private School) تقسیم می شوند. دانشگاه های ایالتی (دولتی) معمولا ارزان تر هستند، اما این امکان وجود دارد که برای پذیرش دانشجویان خارجی محدودیت ظرفیت داشته باشند.

رشته های پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا
حداقل زمان لازم برای تحصیل در آمریکا در دوره پزشکی عمومی در ۸ سال خواهد بود. طول دوره دندانپزشکی ۶ سال، دامپزشکی ۶ سال و داروسازی ۵ الی ۶ سال می باشد. جهت تخصص پزشکی دانشجویان پس از اخذ مدرک پزشکی عمومی باید ۳ سال و برای جراحی مدت ۵ سال و جراحی مغز مدت ۷ سال را تحصیل و کارورزی نمایند تا بتوانند تخصص خود را دریافت کنند. جهت تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا و مخصوصا تحصیل و زندگی در شهر نیویورک که جزو برترین ایالت های آمریکاست، این مژده را به شما بدهیم که شرایط ورود و تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کشور آمریکا را در برترین دانشگاه های ایالتی فراهم ساخته و با همکاری با یک وکیل می توانید از دانشگاه های این ایالت پذیرش بگیرید . حتی در ایالت های نظیر بوستون و کالیفرنیا که آنها هم از بهترین ایالات های آمریکا هستند و دارای برترین دانشگاه های آمریکا هستند، شرایط اخذ پذیرش تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در آمریکا امکان پذیر می باشد.
همانطور که می دانید تحصیل در رشته پزشکی در آمریکا و تحصیل داروسازی آمریکا از جمله رشته هایی است که متقاضیان زیادی برای تحصیل در آمریکا ۲۰۱۹ دارد. مهاجرت به آمریکا و اخذ اقامت در آمریکا به دلیل وجود امکانات بسیار مورد توجه قرار گرفته است که با استفاده از ویزای تحصیلی آمریکا یا تحصیل رایگان در آمریکا امکان پذیر می باشد.
هزینه تحصیل در آمریکا
هزینه تحصیل در دانشگاه های آمریکا و مقاطع مختلف در آمریکا متفاوت می باشد که به صورت سالیانه و به دلار به شرح زیر می باشد:
- فوق دیپلم ۱۲۰۰۰-۱۵۰۰۰
- لیسانس ۱۴۰۰۰-۲۰۰۰۰
- فوق لیسانس ۱۵۰۰۰-۲۲۰۰۰
- دکترا ۱۵۰۰۰-۲۲۰۰۰
- پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی ۳۵۰۰۰-۵۰۰۰۰
- دامپزشکی ۲۵۰۰۰-۵۰۰۰۰
- کالج ۱۵۰۰۰-۴۰۰۰۰
- اقامت پس از تحصیل در آمریکا
شما از طریق کار در آمریکا یعد از تحصیل می توانید اقامت پس از تحصیل در آمریکا را کسب کنید .

مواردی که می تواند نکاتی تاثیر گذار در پذیرفته شدن شما به عنوان نیروی کار باشد.
تحقیق در مورد کارفرمای شرکتی که متقاضی شغل قصد دارد برای استخدام ورود نماید. این کسب اطلاعات می تواند از طریق تماس تلفنی با شرکت و یا مطالعه مقالات آنلاین در مورد کمپانی مورد نظر باشد.
تهیه لیستی از توانایی ها و نقاط قوت خود می تواند کمک بزرگی در هنگام شرکت در مصاحبه باشد.
حتی المقدور پیش از روز مصاحبه متقاضی اشتغال رزومه خود را ارسال نماید، از طریق پست الکترونیک چرا که باعث می شود کارفرما متقاضی را مشتاق فرصت شغلی بیابد.
پوشش مناسب، رسمی و مرتب نیز تاثیر بسزایی در استخدام شدن متقاضی شغل دارد.
نکته بسیار مهم در امر اقامت پس از تحصیل در آمریکا و یافتن کار، داشتن اعتماد به نفس و باور توانایی های فرد می باشد که می تواند موجب شود تا یک کارفرما بر روی نیروی کار سرمایه گذاری کند.
ویزای تحصیلی آمریکا
برای تحصیل در آمریکا باید از طریق ویزاهای زیر اقدام نمایید، ویزاهای تحصیل در آمریکا به قرار زیر است:
ویزای F1: ویزای F1 معروف ترین ویزای دانشجویی در کشور آمریکا استو برای دانشجویان متقاضی تحصیل در کالج و دانشگاه های آمریکا باید نسبت به دریافت این ویزا اقدام کنند. دانشجویان خارجی برای همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود می توانند درخواست ویزای (F2) دهند. این نوع ویزای تحصیل در آمریکا اصولا برای دوره های تحصیلی طولانی مدت بیش از ۶ ماه می باشد. ویزای B1 مربوط به دوره های تحصیلی کوتاه مدت موقت، متناسب با محل دعوت کننده و نوع دوره تحصیلی می شوند. متقاضیان برای دریافت این ویزای تحصیلی آمریکا باید پس از دریافت I-20 فرم DS-160 خود را تکمیل نمایند.
ویزای M1: شرایط ویزای M1 مانند ویزای F1 است؛ اما تنها تفاوتی که ویزای M1 دارد این است که فقط شامل برخی از رشته های خاص فنی حرفه ای می باشد. دانشجویان متقاضی این ویزای تحصیل در آمریکا می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود رابا تقاضای ویزای M2 به همراه خود به کشور آمریکا بیاورند. برای این نوع ویزای تحصیلی آمریکا نیز باید فرم DS-160 تکمیل شود.
ویزای J1: این نوع ویزا به ویزای فرصت مطالعاتی مشهور است، برای متقاضیانی می باشد که برای تحقیق و یا تدریس در دانشگاه ها وارد آمریکا می شوند. مدت اعتبار ویزای J1 براساس طول مدت دوره در آمریکا متغیر است اما طبق قانون آمریکا فرد متقاضی باید بعد از دو سال کشور آمریکا را ترک کند و دوباره برای ورود به کشور آمریکا دوباره اقدام کند. فرد متقاضی جهت تحصیل در آمریکا می تواند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را با درخواست ویزای J2 وارد کشور آمریکا کند. برای این نوع ویزا باید فرم DS-160 پر شود. در تمامی این ویزاها فرد باید تمکن مالی خود را نشان دهد و ثابت کند که قصد بازگشت به کشور خود را پس از دوره تحصیلی دارد.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
کپی از صفحه اول پاسپورت جهت تحصیل در آمریکا (ترجمه شناسنامه برای کسانی که پاسپورت در حال حاضر ندارند)
رزومه شخصی به زبان انگلیسی
ترجمه رسمی مدرک دیپلم و یا پیش دانشگاهی همراه با ریز نمرات
ترجمه رسمی مدرک لیسانس همراه با ریز نمرات ۴ ساله جهت تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد
ترجمه از صفحه آخر پایان نامه همراه با تأیید از دانشگاه مورد نظر جهت تحصیل کارشناسی ارشد در آمریکا
مدرک زبان الزامی نمی باشد ولی در صورت عدم شرکت در دوره های زبان دانشگاه مدارک تافل با حداقل نمره ۷۰ در آزمون IBT و ۵۰۰ در آزمون PBT و یا IELTs با نمره ۶٫ نیاز می باشد.
حداقل ۴ توصیه نامه تحصیلی از استاد ، مدیران همکار و محققان همکار
رزومه و سوابق کاری جهت تحصیل دکترا در آمریکا
تأییده مقالات علمی منتشر شده
در صورتی که تمایل دارید برای دانشگاه های برتر کشور آمریکا اقدام نمایید، موسسه رویال اپلای شما را در این زمینه همراهی می نماید. برای کسب اطلاعات تکمیلی و دریافت مشاوره اولیه می توانید با ما تماس حاصل نمایید
کارشناسان ما در شرکت رویال اپلای بر اساس شرایط شما، روش ها و گزینه های مناسب برای اخذ انواع بورسیه تحصیلی آمریکا، تابعیت و اقامت تحصیلی در آمریکا را ارائه خواهند داد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا داشتن هر گونه سوال در زمینه تحصیل در آمریکا می توانید با ما در ارتباط باشید.
با کارشناسان و وکلای با تجربه رویال اپلای همراه باشید
آدرس: سعادت آباد میدان کاج نبش کوچه هفتم ساختمان میلاد کاج طبقه سوم واحد ۳۰۹
برای رفتن به صفحه فرم درخواست مشاوره رایگان کلیک کنید.